Zazi Holland komt met jongenscollectie

zazi legends22Zazi Holland komt met een toevoeging aan haar merkenpakket: een jongenscollectie. Daarmee zegt het bedrijf tegemoet te komen aan de behoefte van haar klanten aan kwalitatief goede, kleurrijke, commerciële en betaalbare jongenskleding. De naam van dit nieuwe merk is ‘Legends22’. Zazi Holland kwam op de naam omdat in iedere jongen in potentie een legende schuilt, ook al zie je dat vaak pas later. Daarnaast zijn andere legendes vaak rolmodellen voor kinderen en zodoende voor hun ontwikkeling heel belangrijk.

De collectie is toegespitst op bovenstukken: shirts met lange en korte mouw, stoere vesten met prints en een polo. Jeans en broeken zijn er voldoende aanwezig in de markt. Voor aankomende zomer is er een pilot collectie ontwikkeld, waarvan de monsters op de kleine fabriek te zien zijn. Deze worden vanaf maart geleverd. De collectie bestaat uit vijftien verschillende vrolijke en stoere styles in maat 92 t/m maat 152. Zazi Holland zoekt dertig winkeliers die in een pilot de collectie willen testen. Hun ervaring en input worden na het seizoen gebruikt om de volgende collecties te fine tunen.

De prijsstelling is vergelijkbaar met die van LoveStation22. Shirts vanaf € 19,95 tot € 34,95, jackets vanaf €39,95 tot €44,95. Ook de marge is hetzelfde – basismarge 2,2 en voor de snelle betalers 2,5. De maatindeling is vrij, met een minimum van 6 op regel. Legends22 doneert samen met haar retailers voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan de Johan Cruyff Foundation.

Zazi Holland toont de monstercollectie op de kleine fabriek in standnummer 120.

Aanbevolen artikelen
0