Wintercollectie Bananas&Bananas bij HEMA

Na het grote succes van de samenwerking tussen HEMA en Yolanthe Cabau’s kinderkledinglabel Bananas&Bananas in het voorjaar, komt er nu ook een wintercollectie van haar label bij HEMA. “Coole outfits voor jongens en meisjes. Zelf vind ik de wintercollectie nog leuker dan de zomerlijn, omdat deze nog stoerder en uitgebreider is”, aldus Yolanthe. Bananas&Bananas in samenwerking met HEMA is vanaf maandag 7 oktober in limited edition verkrijgbaar bij HEMA. De collectie voor aankomende winter bestaat uit onder andere uit stoere hoodies, ziphoodies, jurkjes, shirts en sweatpants in warme kleuren en stoffen in verschillende prints. Nieuw in de wintercollectie is een t-shirt voor volwassenen in dezelfde bananenprint als de kindervariant, een echte ‘minime’. Daarnaast zijn nieuwe items een warme jas, een stoere pet en een babysuit.

Ook HEMA is blij met de samenwerking: “Een aantal items van de eerste collectie waren in recordtijd uitverkocht. De unieke prints zijn kenmerkend voor deze uitgesproken collectie en zijn wederom een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkleding assortiment”, aldus Karen van Brederode, Category manager kinderkleding HEMA.

Bananas&Bananas is het kinderkleding merk van Yolanthe Cabau. Speciaal voor HEMA ontwierp Yolanthe eerder dit jaar een Bananas&Bananas collectie die exclusief verkrijgbaar was in geselecteerde HEMA-winkels, door heel Nederland en in de online winkel. De collectie is zo goed ontvangen dat Yolanthe en HEMA hebben besloten om nog een keer samen te werken, dit keer aan een wintercollectie.

De collectie is exclusief en in limited edition verkrijgbaar in geselecteerde HEMA-winkels door heel Nederland en online, vanaf maandag 7 oktober in de maten 74/80 t/m 122/128. De prijzen variëren van €4,- tot €50,-.

Meer informatie op HEMA.nl

Aanbevolen artikelen
0