Voorzitter organisatie bevestigt doorgaan Expo Riva Schuh & Gardabags

Roberto Pellegrini

Roberto Pellegrini, Voorzitter van Riva del Garda Fierecongressi, de organisator van Expo Riva Schuh & Gardabags laat in een persoonlijke brief weten dat de aankomende editie van Expo Riva Schuh & Gardabags doorgang zal vinden.

“De evolutie van de pandemische situatie in Italië en de invoering van de versterkte groene kaart die nodig is om toegang te krijgen tot alle beursevenementen hebben grote ongerustheid gewekt bij de deelnemers van de schoenen- en lederwarenindustrie van de aankomende Expo Riva Schuh & Gardabags. Daarom bevestig ik hierbij met genoegen dat de 96e editie van Expo Riva Schuh en de 7e editie van Gardabags zoals gepland zullen plaatsvinden in het tentoonstellingscentrum van Riva del Garda van zaterdag 15 tot dinsdag 18 januari 2022.

Bovenal zullen wij voorrang geven aan uw gezondheid door de uitvoering van een gestructureerd Veiligheidsprotocol en het beheer van de stroom van mensen en van bijeenkomsten. Het is ook zeer geruststellend dat Italië (81,70%) en de andere landen die een hoofdrol spelen op onze beurs nu de beste percentages van gevaccineerden hebben. In een tijd waarin handel en import in de lift zitten, is de deelname aan een strategisch B2B evenement zoals Expo Riva Schuh & Gardabags meer dan ooit noodzakelijk.”, aldus Pellegrini.

Aanbevolen artikelen
0