Uitstel van betaling voor Brandkids.nl

BrandkidsKinderkledingwebshop Brandkids.nl verkeert sinds vorige week in uitstel van betaling. Het bedrijf is naar eigen zeggen op zoek naar een nieuwe grootaandeelhouder. Tot nu toe werd de webshop medegefinancierd door SanomaVentures, de investeringstak van uitgeefconcern Sanoma. Vorig jaar nog nam het bedrijf een meerderheidsbelang in Brandkids.

Vorige maand werd bekend dat SanomaVentures wordt opgeheven. Daarmee lijkt ook een groot deel van de financiering van Brandkids weg te vallen. Het bedrijf zegt gesprekken te voeren over met mogelijk nieuwe grootaandeelhouders, die deze week tot een afronding moeten leiden. Dan wordt duidelijk of Brandkids.nl een doorstart maakt of niet. Bestellen via de webshop is momenteel niet mogelijk.

De site functioneert als verkooppunt voor nieuwe kleding, als outlet voor fashionlabels en als een marktplaats waar consumenten zelf kleding kunnen verkopen. Daarnaast is het bedrijf partner van Bol.com en heeft het een plek in de Store of the Future in Den Haag. Naast Nederland is Brandkids ook actief in Duitsland en Polen.

Aanbevolen artikelen
0