Uitreiking ModeWinkel Awards: reserveer je tickets

Uitreiking ModeWinkel Awards: reserveer je tickets

Op zaterdagavond 15 juni organiseert Theater FIGI in Zeist het award festival voor modewinkels. De winnaars van de titels mogen deze gratis voeren, maar voor wie ook een gepersonaliseerde fysieke award wil ontvangen, organiseert Radio538 een feestelijke uitreiking. Het evenement biedt ook de kans om 2 tickets voor Thermen Bussloo te winnen en de Vakjury Award in ontvangst te nemen.

Op het festival hoor je DJ’s van Radio538 en er is een fotomoment met de award. De dresscode is “casual/chique”, wat veel flexibiliteit biedt. Theater FIGI is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Overdag kan gratis geparkeerd worden bij Slot Zeist, en ‘s avonds zijn er diverse gratis parkeeropties in Zeist. FIGI heeft ook een betaalde parkeergarage aan de Jufferstraat 42. Lijn 50 komt langs bushalte Het Rond, en vanaf station Driebergen-Zeist is het theater in 5 minuten bereikbaar met de OV-fiets.

De garderobe in het theater is niet bewaakt en gebruik is op eigen risico. Voor meer informatie over de route en parkeermogelijkheden wordt verwezen naar de website van Theater FIGI.

Reserveer nu je ticket. Let op: Er is een maximumcapaciteit.

Aanbevolen artikelen
0