Twinkel Kidz realiseert nieuwe winkel met crowdfunding

Twinkel KiidzZaterdag 9 juli gaat hij open: de nieuwe winkel van Twinkel Kidz in het Broerenkwartier Zwolle. De populaire zaak voor kinderkleding tot 12 jaar gevestigd aan het Meerminplein, zocht al een tijd naar een nieuwe, ruimere locatie. Onderneemster Petra Eshuis wilde een heuse catwalk, een speelhoek, een ‘Wall of Fame’ en leuke activiteiten kunnen realiseren.

Om de financiën bijeen te krijgen startte zij een crowdfundingsactie. Nadat in de eigen kennissenkring al 12.000 euro werd opgehaald, wist Eshuis binnen een uur nog eens 43.000 euro op bijeen te krijgen via het publiek. “Natuurlijk hoop je op een succesvolle campagne, maar dit succes heeft ons overweldigd. Het is een prachtige bevestiging van onze visie en het potentieel van dit nieuwe concept”, aldus Eshuis.

De financiering gebruikt zij voor de inrichting van de ruim 150 vierkante meter grote locatie aan de Weeshuisstraat 19 in Zwolle. “Shoppen voor een nieuwe outfit is voor de meeste kinderen geen pretje”, zegt Eshuis. “Wij gaan daar verandering in brengen en er alles aan doen om winkelen voor kinderen prettig én leuk te maken. Daar doen we niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een groot plezier mee.”

Aanbevolen artikelen
0