Twee modeshows op Pitti Bimbo 83

Pitti-BimboVolgend op het succes van de Apartment Fashion Show op de vorige editie, organiseert Pitti Bimbo op de komende zomerbeurs twee modeshows.

Donderdag 23 juni vindt om 11.00 uur opnieuw een Apartment Fashion Show plaats met een selectie verfijnde, luxueuze collecties. Op de catwalk zullen onder meer de merken Cape, Lamantine Paris & Milan, Miss L.Ray, Pèro,  Piccola Ludo, Stella Jean, Trottolini en Velveteen te zien zijn. Op vrijdag 24 juni volgt om 13.00 uur KidzFIZZ. Deze show richt zich op ‘creatieve noviteiten’ met merken als Andorine, Leitmotiv, Longlivethequeen, Mr Uky, Paade Mode en Vivetta.

Sponsoring
Beide modeshows zijn onderdeel van het speciale programma voor de Pitti Immagine Beurzen in 2016 dat gesponsord wordt door het Centro di Firenze per la Moda Italiana, en mede mogelijk gemaakt wordt door een subsidie ​​van het Ministero per lo Sviluppo Economico (Ministerie van Economische Ontwikkeling) en Agenzia ICE (Italiaans Trade Agency). Dit ter ondersteuning van de Italiaanse beurzen en het programma ‘Made in Italy’.

Aanbevolen artikelen
0