Tiamo BV nieuwe licentienemer soft toys collectie lief! lifestyle

Beeld: lief! lifestyle

Tiamo BV, expert op het gebied van kinderspeelgoed, is de nieuwe licentienemer van de lief! soft toys collectie waarbij ze verantwoordelijk zijn voor de productie, verkoop en distributie hiervan. lief! lifestyle is onder meer bekend als merk voor baby- en kinderkleding.

lief! lifestyle is blij met de nieuwe samenwerking: “Met Tiamo zijn we verzekerd van de beste betrouwbare kwaliteit met alle Europese veiligheidsnormen voor de allerkleinsten op het gebied van soft toys. Ze produceren de vrolijkste en liefste producten! We hebben vanaf het begin een goede klik samen!” Michael Wagendrever van Tiamo: ‘Deze nieuwe lief! lifestyle soft toys collectie is een hele mooie aanvulling op onze Tiamo Collection producten.’

De lief! soft toys collectie die Tiamo gaat voeren bestaat uit een jongens- en meisjescollectie. Voor de meisjes een lief! ‘love birds’ collectie met herkenbare vrolijke lief! dessins. Voor de jongens een ‘to go friend’ collectie waar ieder kleintje wel vriendjes mee wil worden, aldus het merk. Voor beiden ook een knuffelkonijn in twee verschillende formaten en diverse kleuren. Producten uit het assortiment zijn een ringrammelaar, vrolijk knuffeldoekje, zachte bal, muziekdoosje, autospeeltjes, speelkleed met boog, muziekmobiel, zachte kubus met spiegeltje, buggyboekje met ‘knisper’ en spiegeltje en uiteraard de knuffeltjes. De lief! producten zijn in hoge kwaliteit afgewerkt met leuke details.

De nieuwe lief! soft toys collectie is verkrijgbaar vanaf half december 2019.

Aanbevolen artikelen
0