SundaySchool Editie #8 update

SundaySchool Editie #8 update

Op 15 & 16 januari zal SundaySchool voor de 8e editie haar deuren openen in de Fabrique te Utrecht. Het thema is Duurzaamheid en Ondernemerschap. Deze editie is voor het eerst een evenement voor twee dagen! Hier een update van het informatieve programma.

Als inkoper en winkeleigenaar word je constant uitgedaagd om het veranderende consumentengedrag bij te houden. Tijdens SundaySchool focussen we ons hierop en bieden een informatief programma aan.

Deze week maken we weer twee sprekers bekend die dermate boeiende onderwerpen bespreken dat je hun presentatie zeker wilt bijwonen.

Ruud Scherpenhuizen van Rudolf Company is expert in de personal touch voor de fysieke winkel. Hij zal volop inspiratie geven om het ondernemerschap op de winkelvloer te bevorderen. Ruud houdt zijn presentatie zondag 15 januari om 13.00 uur.

Jolanda Kooi van Tex.Tracer zal meer vertellen over Greenwashing, wat is het en hoe kun je het herkennen?  Met deze nieuwe inzichten prik jij voortaan door de groene leugens heen! Jolanda Kooi houdt haar presentatie op zondag 15 januari om 12.00 uur.

Aanbevolen artikelen
0