State of Art lanceert ‘Rookies’

rookies_001State of Art introduceert met ingang van lente/zomer 2017 het nieuwe juniorlabel ‘State of Art Rookies’. Het nieuwe merk richt zich op jongens van 4 tot 16 jaar. De lancering en verkoop van State of Art Rookies wordt in samenwerking met Belgische Independent Fashion Industries gedaan, dat staat voor het ontwerp, de productie en de distributie van het juniorlabel.

State of Art is al jaren nauw verbonden met klassieke sportauto’s en racing door de alom bekende State of Art Classic Porsche Collection die in het hoofdkantoor in Lichtenvoorde is onder gebracht. Met de Porsche 911 als inspiratiemodel voor State of Art Rookies wordt deze link met de autosport ook in de nieuwe junior collectie doorgetrokken door middel van artworks en all-over prints.

De belangrijke kleurthema’s in de eerste Rookies collectie zijn:

• Estate, riviera & scuba blue
• Poppy red
• Aqua en rosemary green
• Mango
• Grey blue
• Silver cloud

“In navolging op de reguliere State of Art mannencollectie, bevat ook de junior collectie een grote diversiteit aan materialen en prints. Piqué polo’s met all-over prints en sweatshirts worden afgewisseld met single jersey tees met themaprints. Hemden met geometrische prints werden dan weer bedacht met het oog op de communie. Slim fit broeken (vooral bleached en stonewashed) laten zich goed combineren met de blazers met stijlvolle accenten of nylon jassen met contrasterende ritsen. Hoe het ook zij, de volwassen look en hoogwaardige afwerking zorgen steevast voor een stoere, zelfverzekerde uitstraling”, aldus het merk.

Aanbevolen artikelen
0