Speciale acties tijdens Lederwaren- & Accessoiredag C.A.S.T.

Maandag 23 maart vindt de Lederwaren- & Accessoiredag plaats in C.A.S.T. Op de lederwarenafdeling (niveau 2, hoek rood & blauw) hebben een aantal lederwarenexposanten deze dag speciale acties. Zo krijgen bezoekers bij de showrooms van Spikes and Sparrow, Picard en Vilenca een leuk cadeautje.

Ook kunnen bezoekers er terecht voor een consult over tassen en accessoires bij CR-Vision in de hal bij de entree van C.A.S.T. CR-Vision is een online fashion & interior trend forecaster. In de quick consults zal het bedrijf vragen behandelden als: welke tassen en accessoires zijn de key items en must-haves voor h/w 2015/2016? Hoe presenteer je deze items het beste in de winkel (in combinatie met schoenen)?

Naast de leveranciers van de lederwarenafdeling zijn er ook schoenenleveranciers die lederwaren aanbieden. Een overzicht van alle gegevens is te vinden in de C.A.S.T. jaarcatalogus, waarin alle merken, leveranciersinformatie en productgroepen op een rij staan. De catalogus is verkrijgbaar bij de receptie.

www.cast.nl

SONY DSC

Aanbevolen artikelen
0