SKECHERS opent flagshipstore in Rotterdam

SKECHERS breidt uit met nieuwe flagshipstore in Rotterdam

Rotterdam, 30 september 2022 – SKECHERS, het op twee na grootse merk voor sportschoenen ter wereld, verbetert haar zichtbaarheid in Nederland met de opening van een flagshipstore in de belangrijkste winkel- en voetgangersstraat van Rotterdam: de Lijnbaan. De nieuwe winkel, met een oppervlakte van 540 vierkante meter, toont het uitgebreide aanbod en de comfort collecties van SKECHERS.

“We hebben in de loop der jaren een constante groei doorgemaakt. Door de recente lancering van onze webshop skechers.nl en de sterke verkoopcijfers daarvan heeft SKECHERS zich als merk in Nederland bewezen”, aldus Maurice Van Berkel, countrymanager van Skechers USA Benelux B.V. “Met de opening van deze flagshipstore in het hart van het belangrijkste winkelgebied van Rotterdam én onze nieuwe e-commerce site, kunnen we voorzien in de behoeften van inwoners en toeristen die op zoek zijn naar onze comfortabele en stijlvolle schoenen.”

“We willen in 2026 een jaaromzet van 10 miljard dollar genereren. Om ons doel te bereiken, blijven we investeren in belangrijke markten, waaronder de uitbreiding van ons Europese distributiecentrum en de opening van belangrijke winkels, zoals de nieuwe locatie in Rotterdam”, aldus David Weinberg, Chief Operating Officer van SKECHERS. De flagshipstore aan de Lijnbaan 77 laat het nieuwste assortiment schoenen, bijpassende kleding en accessoires van SKECHERS zien. Het is een van de belangrijkste winkels van het merk met een opnieuw vormgegeven mid-century uitstraling en ultramoderne technologie, waaronder de op maat ontworpen mediawanden, LED-schermen en kleurrijke lichtbakken die de nieuwste collecties presenteren.

De flagshipstore is het eerste SKECHERS-filiaal in Rotterdam en voegt zich bij 13 andere Nederlandse SKECHERS-winkels

Aanbevolen artikelen
0