Skechers en Shaquille O’Neal lanceren basketbalschoenen voor kinderen

Beeld: Skechers

Samen met de basketballegende Shaquille O’Neal lanceert Skechers Shaq by Skechers, een schoenencollectie voor kinderen, speciaal ontworpen voor op het basketbalveld. Deze allereerste lijn sportschoenen valt onder het merk Skechers Kids. “Ik denk dat kinderen fan zullen zijn van de nieuwe stijl schoenen en er nóg meer in zullen spelen, zegt Shaquille O’Neal. Deze jongens en meisjes zijn misschien nog niet aan het dunken, maar ik kan niet wachten om ze in hun nieuwe Shaq by Skechers-schoenen op social te zien posten!”

“Deze volledig nieuwe basketbalcollectie voor kinderen is een belangrijke toevoeging aan ons aanbod, dus het is alleen maar extra krachtig dat we deze lanceren met de hulp van een van de grootste en beste spelers in de geschiedenis van NBA,” aldusMichael Greenberg, president en mede oprichter van Skechers USA. “Fans blijven genieten van Shaq’s enthousiasme voor de sport en we hopen dat kinderen net zo enthousiast zullen zijn om zijn schoenen te dragen op het veld of tijdens het spelen. We kunnen ons geen betere ambassadeur voorstellen om het dragen van goede sportschoenen aan te moedigen bij kinderen en jongeren.

De collectie is verkrijgbaar in drie kleuren en maakt gebruik van premium materialen met lederen en gebreide bovenstukken. Daarnaast bevatten ze lichtgewicht tussenzolen en rubberen buitenzolen voor extra grip en duurzaamheid. De halfhoge sneakers hebben een vetersluiting en een van de stijlen biedt een brede enkele riem voor een eenvoudige, verstelbare en aansluitende pasvorm. Elke stijl bevat het merk Shaq by Skechers en het iconische Shaking-logo.

De basketbalschoenen uit de Shaq by Skechers-collectie zijn vanaf nu in Nederland en België verkrijgbaar bij Skechers-winkels voor een adviesprijs van € 54,95.

Aanbevolen artikelen
0