Samenwerking Little Dutch en Stichting Vrienden van het Sophia

Little Dutch vierde zaterdag 28 juni zijn 10-jarig jubileum. Naast de viering van het 10-jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand, maakten eigenaren Rinke van der Helm en Ad Ammerlaan hun nieuwe samenwerking met de Stichting Vrienden van het Sophia bekend. In samenwerking met de stichting, die verbonden is aan het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis, ontwerpt Little Dutch, samen met partner Tiamo, nieuw speelgoed gebaseerd op de mascottes van het ziekenhuis. Verwacht wordt dat het eind 2019 verkrijgbaar zal zijn in de winkel, waarbij een deel van de opbrengst naar de stichting gaat.

“Wat 10 jaar geleden begon als een leuke hobby, werd een droom die werkelijkheid is geworden. Dat wij het 10-jarige bestaan van Little Dutch mogen vieren met zo een mooie samenwerking, voelt als een bekroning op het harde werken,” zegt Rinke van der Helm, oprichtster en designer van Little Dutch.

Sinds de oprichting is Little Dutch uitgegroeid tot een grote naam op het gebied van baby- en kinderkamer accessoires. Met meer dan 850 verkooppunten, biedt Little Dutch meer dan 1500 producten aan textiel, accessoires en speelgoed voor baby’s en kinderen.

Aanbevolen artikelen
0