Retour Jeans op Kidsfashion Houten

PR4Kids.SS16.retour.SS16.7.0991-685x1024Ook kindermodelabel Retour Jeans geeft op Kidsfashion Houten, op 10 en 11 juli acte de présence, met een stand van tweehonderd vierkante meter. Dat bericht beursorganisator Lauran van der Heijden. Retour Jeans is één van de 26 kindermodemerken die zich opgaf voor deelname. Eerder berichtte Van der Heijden al dat Barbara Farber, Blue Seven, Cake Walk, Ewers, Kiezeltje, Le Big, Rumble en Mimpi zich hadden ingeschreven.

Ook kindermodelabel Retour Jeans geeft op Kidsfashion Houten, op 10 en 11 juli acte de présence, met een stand van tweehonderd vierkante meter. Dat bericht beursorganisator Lauran van der Heijden. Retour Jeans is één van de 26 kindermodemerken die zich opgaf voor deelname. Eerder berichtte Van der Heijden al dat Barbara Farber, Blue Seven, Cake Walk, Ewers, Kiezeltje, Le Big, Rumble en Mimpi zich hadden ingeschreven.

Van de Broek koos naar eigen zeggen vooral voor Kids Fashion Houten vanwege de gratis entree, parkeren en garderobe voor bezoekers. Verder was hij erg te spreken over de open communicatie met de beursorganisatie en de scherpe prijs voor de stand.

Volgens Van der Heijden kunnen merken zich nog altijd opgeven voor een plek op Kids Fashion Houten. “Maar, vol is vol.”

Aanbevolen artikelen
0