Reorganisatie bij Ninni Vi International B.V.

Ninni Vi International B.V. kondigt aan “noodgedwongen een verregaande reorganisatie” te hebben doorgevoerd. Het bedrijf meldt dat diverse redenen hen hiertoe hebben gedwongen. Dit zouden onder andere de veranderende vraag van de markt, de sterk teruglopende retailafzet en de tevens sterk toegenomen concurrentie zijn. De reorganisatie houdt in dat alle geplaatste orders van Ninni Vi, Mortenz, Soft & Jolly en Little Ninni Vi voor het seizoen lente/zomer 2019 geannuleerd zijn.

“We zijn alles op een rijtje aan het zetten,” vertelt Christie Ott. “Er is veel aan de hand in kinderkledingland en we kunnen momenteel niet mee met wat er op de markt gebeurt. Daarom nemen we nu pas op de plaats. Hoe we precies weer naar buiten zullen komen is nog niet besloten, maar wél dat we dit op een goede manier gaan doen.”

In de komende maanden wordt er hard aan gewerkt om Ninni Vi International B.V. klaar te maken voor de toekomst. De nieuwe vorm van het bedrijf zal in augustus 2019 zichtbaar zijn. De webshop blijft in de tussentijd gewoon lopen en ook klanten met vragen kunnen nog steeds bij het bedrijf terecht.

Aanbevolen artikelen
0