Rellix heeft groots nieuws

Yeah! Rellix heeft groots nieuws. Met trots kondigen wij een één-tweetje aan met de familie Van Persie! Een ‘collab’ om van te dromen. Niet alleen om de enorme staat van dienst van de voetballer die Robin was. Nee, het talent, de passie, winnaarsmentaliteit, grenzeloze ambities en hun gevoel voor fashion trends maakt ons zo enthousiast.

Hoe we samen met jullie gaan scoren? Shaqueel en Dina Van Persie hebben samen met de designers van Rellix een collectie ontworpen waar fashion lovers op aan gaan. Met aandacht voor details, gebruik van kwaliteitsstoffen, stoere kleuren en minimalistische artworks, lanceren wij de ‘Rellix x Van Persie’ collectie. Are u in?

GIRLS
Girls, are you in the mood for the coolest collab at this moment?! De Rellix x Van Persie girls collectie is ontworpen met Dina van Persie en bestaat uit de mooiste en trendy kleuren van het moment, namelijk: Dusty Coral, Rusty Pink, White en Black. De echte must-haves in deze collectie zijn de co-ords, travel quality, all over prints en acid wash items.

BOYS
Hey boys, dare to stand out and join the Rellix x Van Persie collab! De coolste boys collectie, ontworpen met Shaqueel van Persie, bestaat uit the most comfy essentials for every moment in de kleuren Sand, Black, White & Stone Green!

Kortom; deze Rellix x Van Persie collectie mag je niet missen en dat met een marge van 3.0 bij aankoop van het totaal pakket.
Verkoopperiode: sept 2021

We are Rellix. The young ones who want it al!

Curious?! Contact:
Paul van Poppel
+31624245455
info@apicbrands.com
www.apicbrands.com

Aanbevolen artikelen
0