Quapi Kidswear gaat uitbreiden

Quapi Kidswear heeft zijn intrek genomen in een nieuw hoofdkantoor. Het pand aaan de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht wordt het ‘kloppende hart’ van de organisatie. Hier worden alle stappen gezet; van de styling, branding en inkoop tot en met de verkoop en distributie naar diverse verkooppunten. Het nieuwe hoofdkantoor telt acht showrooms (waarvan vier voor Quapi), diverse kantoren, vergaderruimtes en een eigen magazijn.

Monique van der Staay, eigenaar van Quapi Kidswear: “Dit is al de derde keer dat ik ga verhuizen sinds de start van Quapi in 2010. Het merk groeit steeds harder dan ik verwacht. Maar nu hebben we een pand ‘op de groei’ en dat is zeker nodig gezien de verdere expansieplannen die we hebben.”

 Expansieplannen? 
“We gaan Quapi niet alleen in het buitenland uitbreiden, maar zetten komende winter ook een compleet nieuw kindermodelabel op de markt. Dit doen we onder een nieuw bedrijf; Style Labels. Dit nieuwe, internationale kindermodebedrijf omvat Quapi Kidswear, Quapi Babywear, Quapi Newborn én die nieuwe merken die wij binnenkort lanceren.”

 

 

Aanbevolen artikelen
0