Prinsjesdag: Alfa informeert over de nieuwe maatregelen

Aanstaande dinsdag presenteert de regering tijdens Prinsjesdag de begroting voor het komende jaar. Alfa accountants en adviseurs zal haar klanten en ondernemers informeren over de verschillende fiscale maatregelen en wijzigingen die dan worden aangekondigd. Op de website van Alfa, dat zich richt op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste wijzigingen. Tevens worden op diverse plaatsen in het land bijeenkomsten gehouden om ondernemers bij te praten. Deze bijeenkomsten zijn volgens Erik Langerhuizen, adjunct-directeur van Alfa Amersfoort-Nijkerk, bedoeld voor mkb-ondernemers – zowel bestaande als potentiële klanten – die willen weten waar zij in 2015 aan toe zijn en niet voor verrassingen willen komen te staan. “Op deze manier willen we ondernemers pro-actief informeren en op de hoogte houden. De bijeenkomst op maandagavond 22 september gaat over het belastingplan 2015 en de kabinetsplannen die op Prinsjesdag worden gepresenteerd.”

Wilt u liever thuis achter u eigen PC worden geïnformeerd, dan kan dit ook door deel te nemen aan het Webinar (online seminar) over hetzelfde onderwerp. Dit webinar wordt gehouden op woensdagavond 17 september om 20.00 uur en gegeven door Marco Vermin van Alfa accountants en adviseurs. “Ook hierbij willen wij dicht bij de klant staan. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst; het is een investering in tijd in ruil voor kennis.” Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden via een link op de website. Er is beperkt plaats, dus ‘vol is vol’.

Informatiebijeenkomsten
Alfa accountants en adviseurs organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten voor ondernemers. Zo is er een bijeenkomst op 18 september over de werkkostenregeling welke van belang is voor alle ondernemers met personeel. Deze bijeenkomst in Nijkerk staat onder leiding van Alfa Salaris en Personeel en wordt georganiseerd samen met De Bereikbare Vallei (een samenwerking tussen het bedrijfsleven en acht gemeenten; Regio FoodValley). “U heeft de invoering van de werkkostenregeling lang kunnen uitstellen maar vanaf 1 januari 2015 zult u echt mee moeten gaan. Voorkom boetes en zorg dat u klaar bent voor de invoering van deze regeling. Dit begint met het raadplegen van een goede adviseur die u ook hiermee kan ontzorgen.” Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nog tot 16 september, onder andere via de Alfa-website.

Alfa is werkzaam voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en biedt naast de traditionele accountancy-diensten en fiscale diensten een breed pakket aan adviesdiensten aan, zodat de ondernemer zich kan concentreren op zijn eigen onderneming. Alfa wil de ondernemer ontzorgen, van het verzorgen van de financiële administratie en de maandelijkse BTW-aangifte en aangifte loonbelasting tot het opstellen van diverse contracten voor de onderneming.

www.alfa.nl

Aanbevolen artikelen
0