Pontus en Pia nieuw bij Mongrel Fashion

Mongrel Fashion heeft zijn merkenportfolio uitgebreid. Naast het Antwerpse mannenmodelabel Haze&Finn voert de agentuur nu ook de stoer-klassieke kindermodemerken Pontus en Pia, en de damesmodecollectie Goût d’Anvers.

“Pontus is een kindermerk met een klassieke knipoog, voor jongens van zes tot en met zestien jaar”, vertelt Diederik Dirckx, Country Manager Benelux. “De collectie heeft een schattig-stoer stijlgevoel voor de jongsten, en loopt door tot een pittige young adult look voor tieners. Pontus is geïnspireerd op de mannenmode van Haze&Finn. In de Pontus-collectie zult u verschillende stijlen en prints tegenkomen die ook in de Haze&Finn-lijn te zien zijn. Pia, de kindermodelijn voor meisjes van zes tot en met zestien jaar, is geïnspireerd op de trendy damesmode van Goût d’Anvers. Met de nieuwe lijnen kunnen kinderen zich in dezelfde stijl als hun vader of moeder kleden.”

De verkoop van de vier collecties start begin december. In de showroom van Mongrel Fashion in Antwerpen kunnen geïnteresseerden de collecties bekijken. “Onze receptuur blijft ongewijzigd”, zegt Dirckx, “we bieden een hoge marge en trendy, tijdloze collecties voor de eindklant.”

Aanbevolen artikelen
0