Plumeti Rain nieuw bij FG Modeagenturen

“Met trots wil ik jullie voorstellen aan Plumeti Rain, een nieuw merk bij FG Modeagenturen”, zegt Faisca Gugelot. De vertegenwoordiger spotte het merk in Parijs. “Ik dacht meteen: híer ga ik voor. Plumeti Rain draagt het nostalgische gevoel van regenachtige dagen waarop je een fijne, warme trui aan hebt, met de kinderen aan het knutselen bent en het geluk vindt in een kop thee of warme chocolademelk. De nostalgie die herinnert aan hoe regendruppels langs het raam naar beneden glijden, gecombineerd met onze favoriete texturen en prints. Rain is just confetti from the sky!

Tijdloos en delicaat

“Plumeti is is tijdloos, schattig en delicaat. Het merk maakt veel gebruik van vezelmaterialen, zoals katoen, wol of kasjmier en voegt daar een vleugje fantasie aan toe, met originele details zoals tule of glitter. Allemaal ontwikkeld door middel van een zorgvuldig, handmatig proces dat een absolute kwaliteitscontrole en zorg voor de kleinste details garandeert”, aldus Gugelot. Plumeti Rain heeft een babycollectie (3 t/m 24 maanden) en een kids collectie (2 t/m 12 jaar). Er zijn items voor meiden én jongens.

Naast Plumeti Rain voert FG Modeagenturen ook de merken LeBig, My Little Cozmo, Barbara’s Choice, Minimono, Klick-!T*, Piñata Pum en Blue Pepper Industries.

 

 

 

Aanbevolen artikelen
0