Oprichters van lief! nemen afscheid

John van den Herik en Yvonne Woudstra, oprichters van het merk lief!, hebben gedurende een periode van 3 jaar bijgedragen aan de herpositionering van lief!, maar zullen vanaf 30 november 2018 niet meer voor lief! lifestyle werkzaam zijn, laat het bedrijf weten. “lief! lifestyle bedankt John en Yvonne voor hun lange prestatie, inzet en toewijding,” aldus het bedrijf.

Het Nederlandse lifestyle merk werd in juni 2015 opnieuw gelanceerd. Een nieuwe mijlpaal was in die tijd de opening van een lief! lifestyle concept store in the Mall of Berlin en de start van de verkoop van de collecties in Duitsland.

Het vertrouwde lief! team zal de licensing, marketing & branding alsmede de styling & het design voor de kleding- en lifestyle collecties voortzetten. Zij zijn allen al jaren werkzaam voor lief!, kennen het DNA goed en zullen het merk verder blijven ontwikkelen in nauwe samenwerking met hun collega’s van de Duitse Kids Fashion Group (KFG). Barend Klein, COO sinds de oprichting in 2005, zal het dagelijks operationeel management overnemen.

Aanbevolen artikelen
0