Okky zonnebrillen van gerecycled plastic op de markt

Partner nieuws:

Na jarenlang onderzoek en ontwikkeling gaan de zonnebrillen van Okky de markt op. De zonnebrillen zijn gemaakt van gerecycled plastic i.s.m. Waste free oceans. Sinds het bestaan van plastic worden de flora en fauna op de wereld vervuild. Elk jaar komt 4,7 miljoen ton plastic in de zee terecht en sterven 1 miljoen vogels en 100.000 zoogdieren door het eten van plastic. Om dit te voorkomen is recycling een oplossing en met de nieuwe zonnebrillenlijn van Okky wil men hierbij helpen.

Okky zonnebrillen zijn gemaakt van recycled plastic, in samenwerking met WFO Waste free Oceans. Met de aankoop van een Okky bril wordt onze oceaan, rivieren en stranden dus letterlijk een beetje schoner. En ondersteun je bovendien het geweldige werk van WFO.

De brillen bieden 100% UV filter in cat.3 op het water of op vakantie in zonnige oorden. Okky beschermt de ogen tegen het felste licht en zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Het is 1 Box (30 Brillen, elk model/kleur 3x) De brillen liggen sinds deze week op 155 verkooppunten in Nederland, Duitsland en België.

voor meer informatie zie ook instagram: @okky_eyewear of www.okky-eyewear.com

 

Aanbevolen artikelen
0