Nieuwkomers op kleine fabriek

kleine fabriekDe voorbereidingen voor de 22e editie van de kleine fabriek zijn in volle gang. Aankomende wintereditie op 17 en 18 januari betrekt de beurs Hal 7 van de RAI Amsterdam. De achterste hal van het complex is volgens de organisatie ruim en heeft een eigen ingang. De hal ligt aan de noordkant van de RAI, bij het Beatrixpark. “Het wordt even anders ‘aanvliegen’ voor de vaste bezoekers, en ook bij binnenkomst zal het oog verrast worden met nieuwe vormen van standbouw”,  aldus de organisatie.

Naast de terugkerende kleding- en schoenenmerken verwelkomt de kleine fabriek de komende editie ook een aantal nieuwkomers, zoals het Franse merk Petit Bateau, uit Zweden Maison Chaos,  LOVE kidswear uit München en de denim patches van by Kiki.

Verder presenteren het IJslandse kidslabel Iglo + Indi, het Portugese Caracol, First Love uit Puerto Rico, Fabric Flavours uit de UK, de schoenenmerken Yaapaa, Angulus & Rollie, en de babydoeken van Momeasy uit Turkije zich voor het eerst op de kleine fabriek.

Aanbevolen artikelen
0