Nieuwe gastexposanten ISLN bekend

Op 22, 23 en 24 februari vindt de ISLN plaats in C.A.S.T. Nieuwegein. Tijdens deze beurs zijn er meer dan 45 gastexposanten uit diverse segmenten aanwezig in het aangrenzende Mercure Hotel op niveau 0 en 1. Naast de vaste exposanten zullen er ook gastexposanten uit de lederwarenbranche in C.A.S.T. te vinden zijn. Op niveau 2, de speciale lederwaren- en accessoire afdeling, zijn x works, MY66, Rubo Lederwaren en Group 4P te vinden. Ook zijn Scent Your Brand (geurbeleving), Vendit (automatisering) en Easypos (automatisering) zijn tijdens de beurs aanwezig. “Dat maakt het aanbod nagenoeg compleet”, aldus de organisatie.

Na het uitbrengen van de catalogus zijn er nog nieuwe gastexposanten aan het programma toegevoegd. Dat zijn: Blenzo (G09/1), Calpierre (G39B/0), Daniel Gay (G08B/1) met de merken Cadoro, Lola Blue, Papaya, Y.so, Zen, Friss / Oill / Cavalier (G40/0), en Pantofola d’Oro / Le Coq Sportif / FILA / New Zealand Auckland (G33/0).

Een aantal exposanten organiseert gedurende de beurs activiteiten. Zo presenteert Humberto Tan op maandag 23 februari zijn HUMBERTO shoes collectie voor de herfst/winter ‘15/’16.

www.cast.nl

C.A.S.T.

Aanbevolen artikelen
0