Nieuwe beurs: Kidsfashion Houten

Op 10 en 11 juli 2016 vindt er bij EXPO Houten een nieuwe beurs voor baby- en jeugdmode plaats: Kidsfashion Houten. “Alle fabrikanten in de branche van baby- en kindermode worden hiervoor van harte uitgenodigd, als mede alle detaillisten en de e-commerce-retailers van Nederland”, zegt organisator Lauran van der Heijden. “Het beoogt een zeer open en drukke beurs te worden, waarbij ook onze zuid- en oosterburen van harte welkom zijn.”

Kidsfashion Houten onderscheidt zich door haar betaalbaarheid. “Ik heb me jarenlang verwonderd waarom er niet twee keer per jaar een goed betaalbare beurs georganiseerd kon worden, eentje die de kindermode branche een enorme boost en een positief gevoel zou kunnen brengen. Ik ben er van overtuigd dat zoiets haalbaar is”, aldus Van der Heijden. “Met een kale huurprijs van 75 à honderd euro per vierkante meter is een stand op KidsFashion Houten voor iedere fabrikant betaalbaar. Daarnaast kunnen (web)winkeliers de beurs gratis bezoeken. Er zijn dus geen entreekosten, geen parkeerkosten, geen garderobekosten en er is goed betaalbare horeca. Bovendien wordt de beurs precies op het juiste moment in het seizoen georganiseerd.”

De datum legde Van der Heijden al vast bij EXPO Houten. “Er zijn goede afspraken gemaakt met de directie en er is al gesproken over het tweejaarlijks terugkeren van deze beurs.”

Voor meer informatie: info@kidsfashionhouten.nl

Aanbevolen artikelen
0