Nieuw beursinitiatief: GROWUP

De Fabrique in Maarssen

Op 14 januari zal in Maarssen een nieuw kindermode event plaatsvinden onder de naam GROWUP. De beurs is een initiatief van Stefan Flint en Rob de Vos, die daarmee in het gat willen stappen dat de Klein Fabriek heeft achtergelaten en tegelijkertijd een vernieuwend concept willen neerzetten.

“De Kleine Fabriek was iets waar we als branche trots op waren,” vertelt initiatiefnemer Stefan Flint. “Als dat wegvalt, wil je iets nieuws. En dan ga je natuurlijk vooral kijken naar wat er miste: wat was de reden dat de Kleine Fabriek minder goed bezocht werd? En hoe kunnen wij dat beter doen?” Zo zal GROWUP zich veel meer richten op beleving. “Het gaat niet alleen om het aanbod, maar ook om het hele verhaal eromheen. Zet iemand bij de deur om bezoekers welkom te heten, zorg voor gratis parkeren, sommige kleine dingen kunnen een groot verschil maken.”

Qua aanbod wil de organisatie vooral zorgen voor een goede aansluiting op het aanbod in de winkel. “We beginnen in eerste instantie met twee kleine hallen. Er zijn al zo’n 10 à 15 merken die daar waarschijnlijk komen te staan en dat zijn geen kleine jongens. Maar de focus ligt zeker niet alleen op de grote merken. We willen vooral dat de mix in de winkels ook op de beursvloer terugkomt. Als we op de huidige koers doorgaan, zullen we daar in slagen en een prima platform voor de branche neerzetten.”

GROWUP zal plaatsvinden van 10:00 – 20:00 in De Fabrique in Maarssen.

Aanbevolen artikelen
0