Nieuw bij Snapp Agencies: J&JOY

Snapp Agencies breidt zijn portfolio uit met het merk J&JOY. “J&JOY is een levendige ‘casual en luxury’ kledinglijn, gericht op jongens, meisjes, mannen en vrouwen die op zoek zijn naar stijl, comfort, kwaliteit en originaliteit”, zegt Raymond Maclean van Snapp Agencies. “Het DNA van J&JOY is een slimme combinatie van geluk, kleur, details kwaliteit,  merchandising en waardigheid. Elk product is van topkwaliteit en wordt met waardigheid gefabriceerd. Alle fabrieken hebben een ILO-certificaat (International Labour Organization), en het merk heeft een eigen liefdadigheidsfonds dat wordt beheerd door de King Baudouin Foundation.”

“Één van de doelstellingen van J&JOY is het ondersteunen van kansarme kinderen in India. Bij elk verkocht product schenkt het bedrijf een deel van de winst aan een programma dat Indiase kinderen de kans biedt op een beter leven. Dit doet J&JOY onder andere met een mobiele school, waarop de kinderen onder andere leren lezen, schrijven en rekenen”, aldus Maclean.

De kindercollectie is verkrijgbaar voor kinderen van 1 tot en met 16 jaar. De collectie heeft een marge van 2.5 en verkoopprijzen tussen de 14,95 en 129,95 euro.

jjoy jnjoy

Aanbevolen artikelen
0