Nieuw bij PB Agenturen: Zee & Zo

Nieuw in het portfolio van PB Agenturen is Zee & Zo; een vrolijke badmodecollectie voor jongens en meiden. “De collectie van Zee & Zo kenmerkt zich door een hippe mix van prints. De items zijn uitgevoerd in kwalitatief sterk Carvico; een materiaal dat hoog UV-werend is”, zegt Peter Bellekom. “Het trendy merk heeft badkleding voor zomer 2017 op voorraad. Er is altijd de mogelijkheid om op korte termijn (bij) te bestellen.

De collecties van Zee & Zo lopen van maat 92 tot en met maat 176. De items hebben een winkelverkoopprijs van 29,95 tot 39,95 euro. Voor zomer 2018 komen er ook zonwerende shirts bij, die passen bij de Zee & Zo-bikini’s en zwembroeken. De 2017-collectie is nu nog te bestellen. Vanaf juni 2017 starten we met de verkoop van de zomer 2018-lijn; deze wordt in april volgend jaar uitgeleverd.

Just Beach
Naast Zee & Zo vertegenwoordigt PB Agenturen sinds kort ook het merk ‘Just Beach’; eveneens een badmodemerk voor jongens en meiden met maat 92 tot en met maat 176. “Just Beach is wat lager geprijsd dan Zee & Zo. De items hebben een winkelverkoopprijs van 19,95 tot 24,95 euro”, aldus Bellekom.

Zee & Zo

Just Beach

 

 

Aanbevolen artikelen
0