Nieuw bij Lunter Textiel: MIJN en Koe & Boe

Met ingang van de zomercollectie 2015 worden de kinderkledingmerken MIJN en Koe & Bloe door Lunter Textiel vertegenwoordigt. “Lunter Textiel neemt MIJN over van het gelijknamige bedrijf. Ontwerpster en oprichtster Henrike Bulthuis blijft verantwoordelijk voor het ontwerp van MIJN, waarmee de herkenbare stijl van het merk zal worden gewaarborgd. Met de overname van MIJN kan Bulthuis zich verder richten op haar passie voor het ontwerpen van onderscheidende kinderkleding”, laat Lunter Textiel weten. De komende wintercollectie zal nog door MIJN kleding BV worden uitgeleverd. Op de komende kleine fabriek presenteert Lunter Textiel al wel samen met Bulthuis de nieuwe collectie, in stand 221 en 222. Het kinderkledingmerk Koe en Boe is volgens Lunter een stoer en vrolijk merk dat vertelt over de boerderij. Het merk is in 2008 ontstaan toen eigenaresse, boerendochter en deelneemster aan het tv-programma Boer zoekt Vrouw, Marlies van Zeeland besefte dat er onder kinderen veel onwetendheid is met betrekking tot de herkomst van voedsel. Ook dit merk is te zien tijdens de kleine fabriek.
www.mijn-kleding.nl, www.koe-en-boe.nl

Aanbevolen artikelen
0