Nieuw babylabel: tous les chéris

tous-les-cherisNederland is een eco-conscious babylabel rijker: tous les chéris. Het merk levert een duurzame babycollectie met duurzame jasjes, shirtjes, broekjes en vestjes. De puur en clean, met verfijnde materialen en details. Els Bugter is het brein achter het merk. Zij richtte het label op met het idee dat je geen grote organisatie hoeft te zijn om verantwoord te produceren. “Maar je moet wel slim zijn als je klein bent”, schrijft ze op haar website. “Het plan moet mensen aanspreken. Dat is de beste manier om een goed team bij elkaar te krijgen. Ik werk bij voorkeur met mensen die ook allemaal nagedacht hebben over de toekomst.”

tous les chéris zit in het hart van Arnhem. Het voormalige Gemeentehuis – waarin ongeveer 35 ondernemers uit de creatieve sector gevestigd zijn – is een tijdelijk onderkomen. “Als het pand een bestemming krijgt, moeten we verhuizen. Leegstaande panden genoeg, maar of ze ook zo leuk zijn als deze.”

Transparant

Achter tous les chéris zit een groot netwerk van kennis en expertise. “Iedere collectie komt tot stand met wisselende teams, maar wel met constante factoren als transport en productie. We zijn onderling transparant in wat we precies doen en delen dat inzicht graag met onze klanten. We streven naar een gezonde productie. Dus verantwoord grondstoffen toepassen en goede werkomstandigheden bewerkstelligen. Het belangrijkst vinden wij het om niet meer te maken dan nodig is. Tegelijkertijd willen we onze items ook niet duurder maken dan nodig is. Om overproductie te voorkomen doen we niet aan afprijzen. Sale past niet bij ons.”

tous-les-cheris11-kast-unisex-523x3492016-04-26-15-03-21

Aanbevolen artikelen
0