My Jewellery opent elfde brandstore

Op zaterdag 1 juni opende My Jewellery de elfde boutique in Rotterdam. Zaterdagochtend stonden er al uren vóór de grand opening dik vierhonderd vrouwen voor de deur om naar binnen te mogen. Sieraden vormen de basis van het bedrijf, maar inmiddels staat My Jewellery ook voor kleding, schoenen, accessoires, cadeauartikelen, een eigen parfumlijn en geurkaarsen. Vanaf juni zijn ook schoolspullen van My Jewellery te koop bij HEMA en Bruna, meldt My Jewellery in een persbericht.

Het pand van de nieuwste winkel van My Jewellery staat in het centrum van Rotterdam, aan de Oude Binnenweg: een gezellige en historische straat met veel leuke boutiques in de omgeving. Sharon Hilgers, eigenaresse en oprichtster: “De winkel stond al dik anderhalf jaar leeg en we werden door menig ondernemer voor gek verklaard; een straat waar zoveel verloop is, moet je daar wel je handen aan branden?”

Hilgers begon ooit met de verkoop van zelfgemaakte sieraden via Facebook toen zij pas 13 jaar was. Inmiddels heeft zij ruim 80 fte op de loonlijst. De eerste My Jewellery boutique opende in Den Bosch en bleek klanten uit het hele land te trekken. Reden voor Hilgers om meer boutiques te openen. Nu zijn er My Jewellery-winkels in Den Bosch, Haarlem, Eindhoven, Arnhem, Breda, Utrecht, Maastricht, Nijmegen en Amsterdam, in De 9 straatjes. Hilgers houdt alle winkels in eigen beheer en voelt niets voor een franchiseformule. “Ik vind het wel lekker om het op mijn manier te kunnen doen; zonder ruis op de lijn. Dat werkt goed.’’

Aanbevolen artikelen
0