Modint en INretail in hetzelfde pand

Modint is vanaf juli 2017 gevestigd in het pand van INretail in Zeist. De drijfveer van de beide verenigingen: ondernemen makkelijker maken. Meerdere verenigingen onder één dak met als doel slimmer samenwerken voor een sterkere, duurzamere sector. Dit levert kostenvoordeel op met behoud van aparte verenigingen.

Het businessnetwerk van Modint- bestaande uit fabrikanten, importeurs, agenten en groothandelaren in mode, interieur, tapijt en textiel – opereert deels in dezelfde branches als INretail, met ondernemers in onder andere wonen en mode. Daarnaast is INretail er voor schoenen- en sportondernemers.

Netwerk
Eerder trok Tuinbranche Nederland in het pand van INretail. Met de komst van Modint verhuist ook de International Apparel Federation (IAF) mee. De IAF is de enige internationale federatie voor de kledingindustrie en brengt een groot netwerk van internationale kledingbrancheorganisaties en fabrikanten met zich mee.

Brede expertise
INretail en Modint versterken elkaar op het gebied van innovatie, nieuwe businessmodellen, opleiding, personeel, maatschappelijk verantwoord ondernemen en internationalisering.

Aanbevolen artikelen
0