Mauriks Mode Agenturen brengt Tiffosi nu ook voor mannen en vrouwen

Beeld: Tiffosi via Mauriks Mode Agenturen

Mauriks Mode Agenturen werkt al een aantal jaar succesvol met de kindercollectie van Tiffosi in de Benelux. Mauriks Mode Agenturen neemt nu de stap om ook kleding voor mannen en vrouwen van Tiffosi aan de man (en vrouw) te brengen in deze landen.

Tiffosi is een merk gespecialiseerd in jeans. Het label heeft 35 jaar ervaring en knowhow in het maken van de perfecte spijkerbroek. Tiffosi onderscheid zich door innovatie en maximaal comfort en combinatie met de laatste modetrends.Deze toewijding aan innovatie wordt weerspiegeld in een enorme diversiteit aan technische jeans en constante vernieuwing.

Superieure materiaalkwaliteit, originaliteit en aandacht voor detail maken allemaal deel uit van het DNA van Tiffosi, evenals de onvermijdelijke zorg die nodig is om een spijkerbroek te veranderen in een onderscheidend en speciaal kledingstuk.

Deze mentaliteit is doorgevoerd naar alle items uit de collectie, die inmiddels bestaat uit veel meer dan alleen denim’s. Een volwaardige collectie waarmee eindeloos te combineren is, maak de looks af met de vele trendy accessoires.

T-shirts zijn al verkrijgbaar vanaf € 17,95, sweaters voor €25,25, jeans vanaf € 29,95 en jassen vanaf €44,95. Voor meer informatie, neem contact op met Mauriks Mode Agenturen.

 

Aanbevolen artikelen
0