KinderMode

KinderMode – hét vakblad vol nieuws en met visie voor de kindermodebranche.
KinderMode is het jongste vakblad in de  branche, maar weet zich nu al te onderscheiden. Visie en kwaliteit, hip en trendy vormgegeven in een glossy vakblad, de meerwaarde van KinderMode is hiermee weergegeven.

Wie zijn onze lezers:

KinderMode bereikt alle niveaus: inkopers, verkopers en algemene leidinggevenden met beslissingsbevoegdheid. De lezerskern bestaat uit zelfstandige detaillisten, managers van onder andere franchiseketens, grootwinkelbedrijven en aanbieders in de kindermodebranche.

Frequentie:

KinderMode verschijnt 4 keer per jaar. Met het informeren over nieuwe collecties, trends en nabeschouwingen ondersteunen wij de kindermodebranche optimaal om goed geïnformeerd het nieuwe seizoen in te gaan. Naast het vakblad verschijnt tweewekelijks de digitale nieuwsbrief van KinderMode.

Redactioneel concept:

Met de rubrieken NIEUWS, MODE en BUSINESS informeren wij u over de ontwikkelingen, modetrends en achtergronden in de kindermodebranche. Bij onze lezers peilen wij voortdurend de meningen over het blad. Deze worden geanalyseerd en verwerkt in het actuele redactionele concept. Hiermee bereiken wij de optimale aansluiting op de behoeftes van de kindermodebranche.

Naast KinderMode heeft Blauw Media ook de volgende modebladen:

Vrouwenmode www.vakbladvrouwenmode.nl

Mannenmode vakbladmannenmode.nl

TRED www.vakbladtred.nl

Trend Boutique www.vakbladtrendboutique.nl

0