bobbi ravioli geeft stokje over

Onderneemster Eliette van Heusden van het label bobbi ravioli heeft de redactie van Kindermode laten weten dat het merk een nieuwe eigenaresse heeft gevonden in Esther Litjens.

Eliette van Heusden: “In 2011 begon het bobbi ravioli avontuur. Mijn droom om een kwalitatief hoogwaardig kinderkleding label op te zetten werd werkelijkheid. Het tekenen van de eerste collectie, naar de fabriek in Portugal, de feestelijke lancering in Naarden-Vesting. Het concept van jurkjes met drukkers en verwisselbare strikken was al snel een succes. De collectie werd verder uitgebreid en de zolderkamer ingeruild voor een eigen kantoor met een paar enthousiaste medewerkers. Ik denk vooral met heel veel plezier terug aan de bijzondere contacten met onze klanten. Zoveel persoonlijke verhalen zijn er gedeeld. Zoveel positieve reacties van klanten, groot en klein. Het is bijna 10 jaar later en tijd voor een nieuw avontuur. Vanaf nu heeft bobbi ravioli een nieuwe eigenaresse; Esther Litjens.”

Esther Litjens: “Na ruim 10 jaar met enorm veel plezier bij verschillende kinder- en dameskleding merken te hebben gewerkt op het gebied van in- en verkoop, marketing, productie en ontwikkeling heb ik net als Eliëtte altijd de droom gekoesterd om een kinderkleding label te starten. Eliëtte en ik hebben elkaar jaren geleden ontmoet en onze paden zijn elkaar sindsdien blijven kruisen. Ik heb bobbi ravioli altijd op de voet gevolgd en ben razend enthousiast over het concept, de kwaliteit, de pasvorm, de leveranciers en de trouwe bobbi ravioli fans. We hebben grootse plannen met bobbi ravioli. Het concept en de kwaliteit zullen we zeker behouden, maar natuurlijk gaan we ook vernieuwen. De nieuwe website is zojuist gelanceerd en de ontwikkeling van de nieuwe collectie is in volle gang, nieuwe modellen, prints en kleuren. Daarnaast zijn we druk bezig bobbi ravioli naast de verkoop direct aan de consument ook in te richten voor wholesale.”

 

Aanbevolen artikelen
0