Kiezeltje lanceert KIE stone

“KiezeKie Stoneltje bestaat tien jaar, een mooie gelegenheid om een extra collectie te lanceren”, vindt Lisette te Hasseloo. “We lanceren de collectie van KIE stone naast de collecties van Kiezeltje en Kiezeltje mini, lijnen die de retailer en de consument van ons gewend zijn.”

“De KIE stone-lijn is een stuk volwassener dan de collecties van Kiezeltje en Kiezeltje mini. De kleuren zijn minder fel, de stoffen en modellen zijn nog meer van deze tijd en de items passen beter bij het huidige, hippe meisje. De collectie is exclusiever en onderscheidend, maar ons handschrift blijft wel herkenbaar. Het merk zorgt naast Kiezeltje voor een mooie aanvulling voor retailers. Met de twee merken kunnen ze de consument een grote veelzijdigheid bieden”, aldus Lisette.

De collectie van KIE stone loopt door tot maat 164. “Dit is erg belangrijk”, zegt Lisette. “Kinderen zijn tegenwoordig eerder groot en volwassen. Ze willen stoer, hip en trendy gekleed gaan en gaan hierin met de nieuwe generatie moeders mee, die ook uiterst modebewust gekleed gaan.”

De collecties van KIE stone, Kiezeltje en Kiezeltje mini zijn op de kleine fabriek te zien.

De foto toont de juist uitgeleverde Pre-spring collectie. KIE stone zal in het verlengde van deze stijl komen te liggen.

Aanbevolen artikelen
0