Kidsfashion Houten gaat niet door

expo houtenDe aangekondigde Kidsfashion Houten kan niet doorgaan, dat laat organisator Lauran van der Heijden weten in een persbericht. “Het is zeer moeilijk gebleken om voldoende standhouders aan deze beurs te binden. Hoewel we vanaf december vorig jaar zeer enthousiaste reacties ontvingen heeft dit amper geresulteerd in getekende contracten voor de beurs.”

Kidsfashion Houten zou op 10 en 11 juli plaatsvinden bij EXPO Houten, tegelijk met de kleine fabriek en Modefabriek. De beurs zou zich vooral onderscheiden van andere kindermodebeurzen door haar betaalbaarheid. Met gratis entree, gratis parkeren, goed betaalbare horeca en stands tegen een huurprijs van 75 à honderd euro per vierkante meter hoopte Van der Heijden het verschil te maken.

Teleurstellend

De organisator vindt het dan ook ‘zeer teleurstellend’ dat de beurs niet kan doorgaan. “Wel wil ik uitdrukkelijk alle betrokkenen bedanken die hun best hebben gedaan om de beurs te laten slagen. Ik wens iedereen goede zaken in de branche”, aldus Van der Heijden.

Aanbevolen artikelen
0