Kanz Financial Holding neemt kidswearlabel lief! Lifestyle over

Het Duitse Kanz Financial Holding (KFH) heeft de Nederlandse baby- en kinderkleding modelabel Lief! overgenomen.  Daarmee kan het Nederlandse mode- en lifestyle merk voor baby’s en kinderen haar zakelijke strategie versterken. KFH is internationaal sterk vertegenwoordigt in kinderkleding en ziet talrijke synergievoordelen voor Lief!

Het bedrijf en daarmee de ontwerpafdeling van lief! Lifestyle blijft in Nederland. Ook de Concept Store in Sliedrecht behoudt een belangrijkste positie binnen het bedrijf. CEO blijft oprichter John van den Herik, en daarmee blijft ook het ‘dna’ van Lief! Lifestyle behouden.

Samenwerking binnen KFH zal efficiëntie voordelen opleveren op het gebied van inkoop, verkoop en logistiek. Verder zal Lief! Lifestyle zich op internationale beurzen en showrooms presenteren als onderdeel van de KFH.

KFH heeft verschillende bedrijven- en meerderheidsbelangen in de marktsegmenten van de baby en kinderkleding, mode en apparatuur en kinderspeelgoed. Andere merken van de holding zijn bellybuttonl International, de Kids Fashion Group en de Junior Brands Group.

Aanbevolen artikelen
0