INretail Award voor haalbaarheidsonderzoek kinderkledingwinkel Liefste

De afstudeerstage van Manon Hustin, studente aan TMO Fashion Business School, is beoordeeld met de INretail Award. Hustin liep stage bij Liefste Fashion in Den Bosch en schreef haar scriptie over de haalbaarheid van een nieuwe Liefste kinderkledingwinkel in Den Bosch.

Dorien Krassenberg, senior beleidsadviseur van INretail, reikte de award uit. Volgens Krassenberg heeft Hustin alle facetten meegenomen en gewogen die nodig zijn bij het succesvol starten van een nieuwe onderneming. Dat leidde tot een goed onderbouwd en uitgebreid advies waarin zij naast onder andere concurrentie- en consumentenonderzoek, ook de juiste aandacht heeft besteed aan het belang van de vakbekwaamheid van medewerkers. Daarnaast onderschrijft zij, net als INretail, het belang van samenwerking en slimme verbinding.

De INretail Award bestaat uit de deelname aan één van de inspiratiereizen die door INretail meerdere keren per jaar worden verzorgd. Hustin mag een reis uitzoeken die het beste aansluit bij haar ontwikkelwensen.

inretail

Aanbevolen artikelen
0