Hop Agenturen vertegenwoordigt Blue Rebel

Blue Rebel is per direct een samenwerking aangegaan met Hop Agenturen in Veldhoven. International Sales Manager Imke Munsterman zegt erg blij te zijn met deze ontwikkeling. “Hoppenbrouwers Agenturen is een vooruitstrevend, dynamisch  en ambitieus modebedrijf met bekende nationale en internationale merken in het midden en hoge segment”, aldus Munsterman.

De samenwerking gaat gepaard met een aantal interne veranderingen. Zo zal Marjolein van der Veen – voorheen verantwoordelijk voor de verkoop van Blue Rebel – de verkoop van het merk Babyface in Nederland gaan verzorgen. “Wij zijn erg blij dat zij deze overstap heeft gemaakt, want Marjolein kan veel betekenen voor de toekomst binnen onze organisatie bij Babyface, zoals ze ook de afgelopen jaren heeft gedaan voor Blue Rebel”, aldus Munsterman.

Blue Rebel-klanten kunnen vanaf nu terecht bij de showroom van Hop Agenturen in Veldhoven. Naast Blue Rebel vertegenwoordigt Hop Agenturen onder meer de merken Born to be Famous, Gaastra, GUESS Kids, Le Big, Le Temps des Cerises, Moschino en McGregor.

 

 

Aanbevolen artikelen
0