Hooijer Footwear Group wordt distributiepartner Crocs

Hooijer Footwear Group wordt distributiepartner Crocs

Hooijer Footwear Group kondigt aan dat het vanaf 1 augustus 2023 officieel distributiepartner wordt van Crocs voor Benelux, Duitsland en Oostenrijk. De samenwerking moet voor beide partijen nieuwe mogelijkheden en groei creëren. Hooijer Footwear Group zal samenwerken met het Crocs-distributieteam in deze regio’s en gezamenlijk zorgdragen voor de vooraf gedefinieerde klanten met een geselecteerde collectie.

Hooijer Footwear Group gaat zich inzetten om de positie van Crocs te versterken in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk (GAB-markt). Het Nederlandse familiebedrijf geeft aan dat het ervaring in de schoenenbranche heeft voor deze landen, waarmee het de verkoop van Crocs kan faciliteren via diverse verkoopkanalen. Hieronder vallen onder andere de aanwezigheid in CAST Nieuwegein, Trademart Brussel en diverse inkoopcentra in Duitsland.

Hooijer Footwear Group is sinds een jaar distributeur van HEYDUDE, waarvan Crocs, Inc. sinds 2022 eigenaar is. “We zijn verheugd om nu ook de distributie van Crocs op ons te nemen voor de GAB-market”, aldus Bart Hooijer, commercieel directeur bij Hooijer Footwear Group. “Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om ons productaanbod te verrijken met een merk dat geliefd is bij consumenten van over de hele wereld. We kijken ernaar uit om met onze uitgebreide ervaring in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk de groei van Crocs te stimuleren en een succesvolle samenwerking op te bouwen.”

Aanbevolen artikelen
0