GROWUP wordt ‘SundaySchool’

Op 14 januari vindt in DeFabrique in Utrecht de nieuwe kindermodebeurs SundaySchool plaats. De beurs zou aanvankelijk ‘GROWUP’, gaan heten, maar deze naam bleek bij nader onderzoek reeds in gebruik. “Toen moesten we verder zoeken. We kwamen al snel bij SundaySchool; het evenement valt immers op zondag. En ‘school’ past bij het inspirerende en leerzame karakter dat we de beurs mee willen geven”, zegt initiatiefnemer Rob de Vos. Samen met Stefan Flint zette hij het evenement op, waarmee hij in het gat wil stappen dat MARKET by kleine fabriek heeft achtergelaten. Tegelijker wil de organisatie een vernieuwend concept neerzetten.

“We gaan voor beleving. Direct bij binnenkomst moet alles kloppen”, zegt initiatiefnemer Rob de Vos. SundaySchool biedt niet alleen een mooi aanbod, maar ook een interactief programma, met onder meer een door blogger JustbyManon samengestelde modeshow en een interessante paneldiscussie. Daarnaast zijn we in gesprek met een vooraanstaande spreker.”

Vier hallen

Wat betreft merkaanbod kunnen de bezoekers rekenen op in elk geval vier volle beurshallen. “Op dit moment hebben dertig merken hun deelname definitief bevestigd. Van nog eens dertig labels weten we bíjna zeker dat ze meedoen. We hebben nog twee grote hallen in optie. Die nemen we pas in gebruik als ze voor meer dan de helft gevuld zijn.” Merken die hun deelname reeds bevestigd hebben zijn onder meer AI&KO, DKNY, Frank&Liberty, Looxs Revolution, Geisha, Little Miss Juliette, Sevenoneseven, Indian Blue Jeans, Quapi en Z8. Zij zijn zéker aanwezig tijdens de beurs.

Bezoekers betalen in de voorverkoop 12,50 voor SundaySchool en 17,50 aan de deur. Dat is inclusief parkeren, garderobe, koffie en toegang tot de fashion shows en paneldiscussies. De Vos geeft aan dat eerst ook de lunch bij de prijs inbegrepen zat. Maar winkeliers vonden dat te duur. Daarom is de voorverkoopprijs nu verlaagd.

Aanbevolen artikelen
0