Gray Label opent tweede winkel Amsterdam

Het Amsterdamse kindermodemerk Gray Label heeft een tweede winkel geopend in de Huidenstraat in Amsterdam. Het label huurt het voormalige pand van We Are Labels en beslaat zo’n 80m2 winkelruimte.

Momenteel zit Gray Label nog op de Oude Looierstraat, maar daar zal de winkel uiteindelijk niet meer te vinden zijn. De vestiging in de Huidenstraat, die deel uitmaakt van de 9 straatjes, zal de hoofdvestiging van het label worden, aldus eigenaar Emily Gray. Gray laat RetailNews weten dat er nog meer uitbreidingsplannen in de pijpleiding zitten, maar dat daar vooralsnog niks over gezegd kan worden.

Gray Label is in 2011 gestart als een webshop en biedt kleding aan voor kinderen van nul tot tien jaar. Naast een eigen winkel ligt het merk bij tweehonderd verkooppunten in de schappen, waaronder in winkels in Amerika, Duitsland en Nederland. Sinds 2,5 jaar heeft het kledingmerk een fysieke winkel in Amsterdam. De kleding is gemaakt van ecologisch, GOTS gecertificeerd katoen. Het merk hanteert een year round collectie en voegt daar twee keer per jaar een seizoenscollectie aan toe.

Aanbevolen artikelen
0