Gray Label Lanceert schoenenlijn

Beeld: Gray Label

Het Amsterdamse baby- en kindermodelabel Gray Label heeft in samenwerking met Novesta een lijn van organische schoenen en regenlaarzen voor kinderen van 2 tot en met 10 jaar ontwikkeld. Dat staat op de website van Gray Label. De nieuwe collecties maken deel uit van de herfst/wintercollectie 2019, en worden uitgebracht in effen kleuren gebaseerd op de kleuren die Gray Label gebruikt in haar kledingcollectie. De kleuren mos, mosterd, grijsmelange en (bijna) zwart voeren de boventoon.

“Het was zo leuk om deze coole en tijdloze schoenenlijn te maken. We hopen dat kinderen van deze basiscollectie zullen genieten tijdens het wandelen, springen en rondrennen. Voor iedereen die grote stappen durft te zetten,” zegt oprichtster van Gray Label Emily Gray over de nieuwe schoenenlijn.

De regenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber, hebben een minimalistisch design, de bekende Gray Label off-white visgraatvoering en een lus met streep-stip logo op de achterkant. De schoenen zijn verkrijgbaar in een velcro-versie met laag en hoog bovenwerk, en zijn gemaakt van wol en zijn voorzien van een natuurlijke rubberen zool en GOTS-gecertificeerde, natuurlijke katoenen voering. De collectie is verkrijgbaar vanaf € 49 (laarzen) tot en met 84 euro (high top velcro schoenen) in de maten 24 t/m 35.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vivian@gray-label.com.

Aanbevolen artikelen
0