Gratis e-learning tool bij Webshop Heroes

Retailers die een eigen webwinkel hebben of willen openen kunnen vanaf heden gratis online lessen volgen via Webshop Heroes. De organisatie biedt een e-learning tool aan die zich specifiek richt op webwinkeliers.

De tool leert gebruikers over verschillende onderdelen van de webwinkel, zoals zoekmachine-optimalisatie, productpresentatie en wet- en regelgeving. De lessen zijn in samenwerking met onder meer DHL, ICT Recht, Byte en Stichting Webwinkelkeur ontwikkeld.

Gebruikers kunnen in de webapplicatie van de e-learning een gratis account aanmaken. Daarmee kunnen zij hun scores inzien en hun voortgang volgen. De lessen duren tussen de vijf en tien minuten. Hiermee wil initiatiefnemer Vincent van Lettow er voor zorgen dat het leren laagdrempelig is en gebruikers ook tussendoor hun kennis kunnen bijspijkeren. Hier is de oefenstof ook op afgestemd. “We bieden praktische kennis, die direct toepasbaar is”, aldus Van Lettow.

“Veel ondernemers onderschatten hoe omvangrijk het is om een webshop te runnen”, vervolgt Van Lettow. “Hierdoor stopt meer dan de helft van de webshops binnen vier jaar.” De initiatiefnemer wil deze ondernemers met Webshop Heroes leren hoe succesvol een webwinkel te runnen en daarmee het aantal webwinkels dat naar vier jaar stopt terugdringen.

Aanbevolen artikelen
0