Genomineerden Baby Innovation Award

Wederom heeft de vakjury van de Baby Innovation Award tientallen innovatieve baby- en peuterproducten genomineerd, waarbij originaliteit, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en design hoog in het vaandel staan. Dit jaar bleken vooral producten met technische snufjes populair, zoals een babyfoon die de ontwikkeling van het kindje bijhoudt en een autostoeltje met geïntegreerde airbags.

Groen wint terrein
De jury nomineerde in totaal 26 producten in de categorieën mobility, travel & safety, feeding, care, furniture & decoration, toys & gifts en green. Dit jaar bestond de jury uit TNO, VeiligheidNL, Consumentenbond, een ontwerpbureau, PR- en media-specialisten en een retail-deskundige. Ook wordt er een speciale Green Award uitgereikt voor merken die uitblinken op het gebied van duurzaamheid of materiaalkeuze. Dit jaar was er een opvallend grote hoeveelheid groene producten, waaronder een volledig duurzame luier- en verzorgingslijn en knuffels van organisch katoen.

Genomineerden
Wie er genomineerd werd kun je lezen op www.babyinnovationaward.nl. Vanaf december 2017 kan iedereen in Nederland online stemmen op het meest innovatieve product. De winnaars worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs, die plaatsvindt van 21 tot 25 februari, waar ook alle genomineerde producten te vinden zijn in de Baby Innovatie Straat.

Aanbevolen artikelen
0