Gaudi  & Denny Rose nieuwe merken bij Van der Linden Agenturen

 

Van der Linden Agenturen wordt de vertegenwoordiger van Denny Rose en Gaudi. Denny Rose richt zich op tienermeiden in de leeftijd van 8 t/m 18. In de lijn komen prints terug die Denny Rose ook toepast in de volwassenlijn. Moeder en dochter kunnen daardoor hetzelfde dragen. Er zijn verschillende thema’s: van klassiek-stoer tot kleurrijk. De grootste maten vormen een overlap met de kleinste vrouwenmaten. Alleen de prijzen van de kinderkleding ligt zo’n veertig procent lager ten opzichte van de volwassenlijn.

Gaudi biedt een grote collectie aan in twee aparte lijnen voor de leeftijdsgroep 2 tot 7 en 8 tot 16. Gaudi is er voor zowel jongens als voor meisjes. Ook hier verschillende thema’s zoals een zomers hippie-ibizathema. Retailers reageren goed op de collectie die vanaf nu te zien is in de showroom van Van der Linden Agenturen.

Door wisseling van agentschappen worden de lijnen korter, wat voordelen biedt voor de prijzen en levertijden de collectie goedkoper aanbieden collectie goedkoper geworden, goede reacties retailers op ontvangen. Hangt in de showroom.

Aanbevolen artikelen
0