FG Modeagenturen heet Piñata Pum en Minimono welkom

FG Modeagenturen heeft twee merken aan haar portefeuille toegevoegd: Piñata PUM en Minimono. Naast deze merken vertegenwoordigt FG Modeagenturen ook de labels LeBig, Blue Pepper Industries, My Little Cozmo, Barbara’s Choice en Klick-!T*.

Piñata PUM
“Piñata PUM is opgericht in 2013 in Barcelona en stelt zich tot doel casual en comfortabele kinderkleding te ontwerpen. Kleurrijk, met originele prints en leuke ontwerpen. De collectie van Piñata PUM wordt altijd gemaakt met een hoge kwaliteit en van duurzame materialen met natuurlijke en organische kleurstoffen”, zegt Faisca Gugelot namens FG Modeagenturen. “Met eigen, originele, grappig en zinvolle illustraties creëren ze een concept voor ieder seizoen. Dit concept zorgt dat de complete collectie, van het patroon, tot de stoffen en kleuren alsmede de prints, bedoeld is voor de kids om hun eigen wereld te creëren. Piñata PUM kiest voor productie in Barcelona en omstreken. Door veel ter plaatse te zijn en nauw samen te werken  met de patroonmakers, kledingfabrikanten en alle andere betrokkenen bij de zorgvuldige ontwikkeling van ieder item voor onze en uw zoons en dochters kunnen ze een veel grotere nauwkeurigheid en beter afgewerkte details bieden.”

Minimono
“Net als de eenvoud en rust van een tekening, zo geven de ontwerpen van Minimono, in punten en lijnen, de immense waarde van een gebaar, de welsprekendheid van een fluistering en de kracht van een liefkozing weer”, zegt Andrea Sanglas, ontwerper bij Minimono. “Bij Minimono zijn wij ervan overtuigd dat de kleren die onze kinderen dragen hen helpen de wereld om zich heen te begrijpen en te fantaseren over duizenden verhalen over wie en waar ze zijn. Onze kleren zijn een middel bij het verkennen en vinden van een manier waarop ze zullen opgroeien en leven in deze wereld. Minimono is de vrucht van mijn professionele geschiedenis, van alles wat mijn stad, Barcelona, mij inspireert en van alles wat ik iedere dag leer van de prachtige kinderwereld van mijn drie jaar oude dochter.”

 

 

 

Aanbevolen artikelen
0