Elie Saab lanceert kindermodelijn

Modemerk Elie Saab lanceerde onlangs de eerste kindercollectie van het Libanese modehuis. De kinderlijn draagt de naam Elie Saab Junior en werd geïntroduceerd tijdens Pitti Immagine Bimbo, schrijft WWD. Het modehuis heeft langdurige licentiepartnerschappen gesloten met Simonetta, een Italiaans bedrijf dat sinds de jaren vijftig kinderkleding ontwerpt, en Andrea Montelpare, een schoenmaker die gespecialiseerd is in luxe kinderschoenen.

De Elie Saab Junior-schoenenlijn was de eerste die debuteerde in de Andrea Montelpare-showroom in Milaan op 13 januari. De Elie Saab Junior-kinderkleding herfst 2020-collectie werd vervolgens gelanceerd tijdens Pitti Immagine Bimbo in Florence op 16 januari. De twee lijnen zullen worden verdeeld over een selectie van boetieks en warenhuizen wereldwijd.

“Deze lijn bevat ons unieke DNA, zodat we zelfs de jongsten in hun stijlreis kunnen vergezellen en stukken aanbieden die bij hun smaak en gevoel passen en die met zorg en aandacht voor detail zijn gemaakt,” zei Saab in een verklaring. “We zijn er trots op dit prestigieuze luxemerk in onze licentieportefeuille op te nemen,” voegde Niccolò Matteo Monicelli, CEO van Simonetta, toe.

Met de introductie van Elie Saab Junior voegt het Libanese label kinderkleding toe aan zijn bestaande collecties van haute couture, confectiekleding en, sinds december vorig jaar, interieurontwerp.

Afbeelding van OpenClipart-Vectors via Pixabay

Aanbevolen artikelen
0